DEAŞ Operasyonunda 72 Şüpheli Yakalandı

Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen \"Gürz-1\" operasyonlarında 13 ilde 72 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

DEAŞ Operasyonunda 72 Şüpheli Yakalandı

Bakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Ankara, Adana, Antalya, Çorum, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kırıkkale, Kilis, Mersin, Şanlıurfa ve Trabzon olmak üzere 13 ilde DEAŞ'a yönelik "Gürz-1" operasyonları düzenlendi. Bu operasyonlar sonucunda 72 şüpheli yakalandı ve çok miktarda döviz, Türk lirası ve dijital materyal ele geçirildi. Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren emniyet güçlerini tebrik ederek, teröristlere göz açtırmayacaklarını vurguladı. "Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmadan, duraksamadan mücadele etmek" dedi.

Bakmadan Geçmeyin