adscode
adscode
adscode

Demet Şener Çok güzel giden bir ilişkim var

Etiler de görüntülenen Demet Şener gazetecilerin sorularını yanıtladı Bir süredir Tolga Arman ile aşk yaşayan Şener Çok güzel giden bir ilişkim var Mutluyum diye konuştu

Demet Şener Çok güzel giden bir ilişkim var

Volkan Özdemir'in haberine göre; Demet Şener, Etiler'deydi. Gazetecilerin objektiflerine poz veren Şener, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Demet Şener: Çok güzel giden bir ilişkim var - Magazin haberleri
"HER ŞEY YOLUNDA"

Bir süredir iş insanı Tolga Arman ile aşk yaşayan Demet Şener, "Her şey yolunda. Çok güzel giden bir ilişkim var. Mutluyum" dedi.

Demet Şener: Çok güzel giden bir ilişkim var - Magazin haberleri
"ÇOK SEVİLECEK BİR İNSAN"

Daha önce İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen çocukları İrem ile Ömer'in sevgilisini çok sevdiğini ifade eden Demet Şener, "Tolga, çok sevilecek bir insan. Çok düzgün..." ifadelerini kullanmıştı.

Demet Şener: Çok güzel giden bir ilişkim var - Magazin haberleri
"BUNLAR ÇOK KOMİK ŞEYLER"

Öte yandan Şener, geçtiğimiz yıl sevgilisi Tolga Arman ile öpüşürken resmedilen tabloyu evine asıp, önünde verdiği pozu da takipçileriyle paylaşmıştı.

Sosyal medyada gündem olan tabloyla ilgili ilk kez açıklamada bulunan Demet Şener, "Hediye 14 Şubat Sevgililer Günü'nde geldi, herkes geç kaldı. Çok hoşuma giden, çok özel bir ressam yaptı. Öylesine bir resim değil o. Tolga'yı ve beni çok sevdiği için yaptı, normalde böyle bir şey yapmıyor. Bir tablo asılmış, o tabloda öpüşüyormuşsun... Bunlar çok komik şeyler. Ben o yüzden hiç takılmıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Demet Şener: Çok güzel giden bir ilişkim var - Magazin haberleri
"UTANILACAK HİÇBİR ŞEY YAPMIYORUM!"

Demet Şener, muhabirlerin "Tablonun evinizin salonunda olması biraz iddialı değil mi?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

Hayır. Ben her şeyi dürüstçe yaşıyorum, çocuklarım benim hayat arkadaşım, yol arkadaşım... Saman altından su yürütmektense, alnı dik bir şekilde hayatımı yaşamayı tercih ediyorum. Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum. 17 yaşımdan beri beraberiz, hayatımda hiçbir şeyi saklamadım; doğru ya da yanlış... İyi ki de böyle yaptım. Çoğu insan takdir ediyor, takdir etmeyen de olabilir, onlara değişik gelebilir... Ben çocuklarıma aynı evde yaşıyorum, Tolga da kendi evinde kızıyla yaşıyor. O yüzden bizler arada sırada evlerimizde buluşuyoruz. Çocuklarımızın her şeyiyle bire bir ilgileniyoruz. Her türlü annelik görevimi fazlasıyla yapıyorum. O yüzden çocuklarım gerçek aşkı sevgiyi görsünler. Yalan dolan yerine onu görsünler...

Paylaşın
adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin