Deneyimli Hakem Alper Ulusoy Hakemlik Kariyerini Sonlandırdı

Alper Ulusoy'un hakemlik kariyerini noktaladığı haberi detaylarıyla birlikte okuyun.

Deneyimli Hakem Alper Ulusoy Hakemlik Kariyerini Sonlandırdı

Deneyimli hakem Alper Ulusoy, Süper Lig'in deneyimli hakemlerinden biri olarak uzun yıllar görev yapmıştır. Ancak son olarak VAR hakemliği görevini üstlenen Ulusoy, artık hakemlik kariyerini tamamen sonlandırdığını açıkladı. Ulusoy'un yaptığı açıklamaya göre, hakemlikle ilişkisini tamamen kestiğini belirtti. Gelecekte dışarıdan destek vereceğini ve hakemlik yaptığı süre boyunca birilerini üzdüyse hakkını helal etmelerini istedi. Ayrıca hakemlik yaparken birlikte çalıştığı kişilere teşekkür ederek, başarılar diledi. Bu kararın ardından, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları sosyal medyada Alper Ulusoy'un adını hızla trendler listesine ekledi. Bazı taraftarlar deneyimli hakemi rakip takıma destek vermekle suçladı. Deneyimli hakemin hakemlik kariyerini noktalama kararı futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Alper Ulusoy'un bundan sonra hangi görevde olacağı merakla beklenmektedir.