adscode
adscode
adscode

Deniz Akkaya'nın Kızına Yönelik Şiddet İddiaları Devam Ediyor

Ünlü eski manken Deniz Akkaya'nın kızı A. Önbilgin ile yaşadığı sorunlar devam ediyor. Baba Efe Önbilgin, mahkemeden Deniz Akkaya için tedbir talebinde bulundu.

Deniz Akkaya'nın Kızına Yönelik Şiddet İddiaları Devam Ediyor

Ünlü eski manken ve sunucu Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı A.

Önbilgin'in telefonunu aldığı için kendisine şiddet uyguladığını iddia etmiş, bu nedenle Sosyal Hizmetler'e bıraktığını söylemişti. Mahkeme küçük kızı babasına teslim etmişti ancak baba Efe Önbilgin tedbir talebinde bulunarak Deniz Akkaya için 3 ay tedbir kararı alınmasını istemişti.Son olarak Deniz Akkaya'nın kızı ile WhatsApp konuşmalarını yayınladığı ortaya çıktı.

Akkaya, kızına duygusal baskı yapmakla suçlandı ve mahkeme tarafından 'Tehdit, hakaret, aşağılama veya küçümseme içeren söz ve davranışlarda bulunmaması' için 3 ay tedbir kararı verildi. Baba Efe Önbilgin ise kızının velayetini alarak koruması altına almış durumda. Mahkemeye başvurarak Deniz Akkaya'nın kendilerine yönelik sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar sebebiyle tedbir talebinde bulundu. Deniz Akkaya'nın kızına yaptığı mesajlarda duygusal baskı kurduğu ve spor yapmaya zorladığı öne sürüldü. Bu gelişmeler üzerine Efe Önbilgin ve kızı, mahkemeden Deniz Akkaya'ya yönelik tedbir kararının devam etmesi için talepte bulundular. Deniz Akkaya'nın kızının hayatına yönelik kararlarına müdahale ettiği iddiaları devam ediyor ve mahkeme süreci de devam ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin