adscode
adscode
adscode

Deniz Ertaş: \"Avrupa Şampiyonası'nda hedefimiz kupayı kaldırmak\"

Konyaspor'un genç kalecisi Deniz Ertaş, UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda hedeflerini açıkladı.

Deniz Ertaş: \"Avrupa Şampiyonası'nda hedefimiz kupayı kaldırmak\"

Konyaspor'un genç kalecisi Deniz Ertaş, 15-28 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda hedeflerini açıkladı.

B Grubu'nda Fransa, İspanya ve Danimarka ile yarı finale çıkmak için mücadele edecek olan ay-yıldızlı ekibin kalesini koruyan Ertaş, turnuva öncesi yapılan hazırlıkların çok iyi ilerlediğini belirtti. Ertaş, "Zorlu bir gruba düştük ama 3'te 3 yaparak çok rahat şekilde çıkmak istiyoruz. Sonrasında da yarı final ve final aşamalarını geçip, kupayı kaldırmak istiyoruz. " dedi.

Aynı kadro ile uzun yıllardır birlikte oynadıklarını ve bu durumun büyük bir avantaj olduğunu vurgulayan genç kaleci, Avrupa Şampiyonası'na katılarak bu başarının tesadüf olmadığını gösterdiklerini belirtti. Süper Lig'de Konyaspor formasıyla 7 maçta forma giyen Ertaş, bu deneyimin kendisi için önemli bir tecrübe olduğunu dile getirdi.

Gelecek sezon daha fazla forma şansı bulup, kulübünü en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyleyen genç kaleci, transfer teklifleri aldığını ancak henüz net bir durum olmadığını ifade etti. Hayalini İngiltere Premier Lig'de oynamak olarak belirten Ertaş, örnek aldığı ismin Ederson olduğunu söyledi.

Son olarak, A Milli Takım'ın kalesini koruyan Mert Günok'un EURO 2024 son 16 turundaki Avusturya maçındaki performansını öven Ertaş, Mert Günok'un büyük bir karakter olduğunu ve onun kurtarışını takım arkadaşlarıyla birlikte izleyerek sevindiklerini belirtti. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder