adscode
adscode
adscode

Deniz Feneri Derneği 15 Temmuz Şehitlerini Anıyor

Deniz Feneri Derneği, 15 Temmuz'un 8. yıl dönümünde şehitlerimizi rahmetle anıyor ve gazilerimiz için dualar ediyor.

Deniz Feneri Derneği 15 Temmuz Şehitlerini Anıyor

Deniz Feneri Derneği, 15 Temmuz'un 8. yıl dönümünde şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor ve gazilerimiz için şifa duaları ediyor. O meş’um geceye dair anılarını yenileyen dernek, ülkemizde düzenlenen anma programlarına temsilcilikler, şubeler ve Genel Merkezi olarak katılıyor.

FETÖ'nün ilk operasyon yaptığı kurumlardan biri olan Deniz Feneri Derneği, hain yapının gerçek yüzünü yıllar önce görmüş ve bunu çeşitli mecralarda dile getirmişti. Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği yapının amacıyla ilgili açıklamalarıyla da bilinen dernek, ülkeyi fiilen işgal etmeye kalkışan hainlere karşı da duruşunu net bir şekilde ortaya koymuştur.

Mazlum milletlerin duası, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve milletin birlik ve beraberliği sayesinde ülkemiz hainlere teslim edilmemiştir. Deniz Feneri Derneği, 15 Temmuz şehitlerini anarken, aynı zamanda tüm vatan savunucularını minnetle ve şükranla anmaktadır. Deniz Feneri Derneği, şehitlerin aziz hatırası için birçok projeye imza atmıştır.

Tayland Patani bölgesinde "15 Temmuz Şehitleri İlkokulu"nu açan dernek, Afrika'da da şehitlerimizin hatırası için 50 adet su kuyusunu Müslümanların hizmetine sunmuştur.

Genel Başkan Av Mehmet Cengiz ise, dernek faaliyetlerine devam ederken aynı zamanda darbe davalarında şehit yakınları ve gazilerin gönüllü avukatlığını yapmaktadır. Deniz Feneri Derneği, 15 Temmuz'un aydınlık kahramanlarını rahmet ve minnetle anmaya devam edecektir. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin