Deniz Feneri Derneği'nden 15 Temmuz Açıklaması

Deniz Feneri Derneği, 15 Temmuz hain darbe girişiminin sekizinci yılında şehitlerimizi anarak demokrasi ve milli birlik vurgusu yaptı.

Deniz Feneri Derneği'nden 15 Temmuz Açıklaması

Deniz Feneri Derneği, 15 Temmuz hain darbe girişiminin sekizinci yılında şehit düşen ve gazi olan kahramanlarımızı anarak demokrasi ve milli birlik vurgusu yaptı. Dernek, yazılı açıklamasında, şehitlerimizi rahmetle anıp gazilerimiz için şifa duaları ettiklerini belirtti. Ayrıca, FETÖ'nün hain yapısına karşı ilk operasyon yapan kurumlardan biri olduklarını ve o dönemde yaşadıklarını da paylaştılar. Dernek, ülkemizde düzenlenen anma programlarına da katılarak 15 Temmuz şehitlerini anma ve milli birliği pekiştirme yolunda faaliyetlerde bulunuyor. Acılar ve kahramanlıklar unutulmamalı, birlik ve beraberlik duyguları ön planda tutulmalıdır. Dernek, şehitlerimizin anısına hayır işleri yapmaya devam ederek onların aziz hatıralarını yaşatmaya devam ediyor. Genel Başkan Av. Mehmet Cengiz ise darbe davalarında şehit yakınları ve gazilerin avukatlığını gönüllü olarak üstlenerek onlara destek oluyor. 15 Temmuz'un karanlık gecesinde hayatlarını kaybeden kahramanları bir kez daha rahmetle anıyoruz.

Bakmadan Geçmeyin