adscode
adscode
adscode

Denizbank Şube Müdürü Tutuklandı - İzmir'de Yüksek Kar Vaadiyle Dolandırıcılık Skandalı

İzmir'de yaşanan yüksek kar vaadiyle dolandırıcılık skandalı, Denizbank Bornova Şube Müdürü ve Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Altyapı Şube Başkanı tutuklandı.

Denizbank Şube Müdürü Tutuklandı - İzmir'de Yüksek Kar Vaadiyle Dolandırıcılık Skandalı

İzmir'de futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan bir benzer vaka yaşandı. Denizbank Bornova Şube Müdürü ve Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Altyapı Şube Başkanı H. Ö. , yüksek kar vaadiyle 2'si kulüp yöneticisi toplam 5 kişiden para toplamakla suçlandı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, banka şubesine yapılan operasyonda dijital materyallere el koyarken, Karşıyaka'daki döviz bürosu ve şüphelilerin ikametlerinde de aramalar yapıldı. Banka şubesinde çalışan E. Y. ve A. A. da ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. H. Ö. , aşırı ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği için İzmir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Psikiyatri servisine sevk edilen H. Ö. , ifade veremeyecek durumda olduğu belirtilirken, sonrasında karar verileceği açıklandı. Taburcu olan H. Ö. , bugün tekrar gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen H. Ö. , tutuklanarak cezaevine gönderildi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin