adscode
adscode
adscode

Dervişoğlunun sahtekar hırsız dediği Çıray Akşenere sığındı

İYİ Partide grup başkan vekili Müsavat Dervişoğlu ile İzmir milletvekili Aytun Çıray arasındaki gerginlik sürüyor Dervişoğlu 14 Mayısı bekle derken Çıray bu yanıta İYİ Parti Genel Başkanı Akşeneri eti

Dervişoğlunun sahtekar hırsız dediği Çıray Akşenere sığındı


İYİ Parti, temayül yoklamasının ardından İzmir 1’inci bölgede 1’inci sırada Müsavat Dervişoğlu’nu, 2’nci sırada Çıray’ı aday gösterme kararı almıştı. Bunun üzerine Çıray, adaylıktan çekilmişti. Diken’e konuşan İYİ Partili iki kurmay, Çıray’ın ikinci sıradan adaylığı kabullenemediğini söylemişti.


Çıray ise feragat ettiğini belirterek “Kriz sonrası baraj altına düşen oylarımızı yükseltmek için çok çalışacağım” demişti. Çıray’ın bu ifadesi partide rahatsızlığa yol açmıştı.

İYİ Parti’den Ordu milletvekili gösterilen eski AKP’li bakan İdris Naim Şahin’in geçmişte ‘FETÖ’cü atadığı’nı öne süren Çıray, yine Dervişoğlu’nun tepkisiyle karşılaştı.

Dervişoğlu şunları kaydetti: “Sen kongre sürecinde tarafsızlık teranelerinde bulunan, çeyrek adamların arkasında saklanan bir siyasi sahtekar ve zafer hırsızısın. Kongrede desteklediğin il başkan adayının olduğuna dair tek bir açıklamanı göster siyaseti bırakacağım. Utanmazlığın da bir sınırı vardır ama utanması olana… 14 Mayıs’ı bekle!”

 

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder