adscode
adscode
adscode

Despina Vandi'nin İptal Ettiği Konserde İzmirliler Şarkılarıyla Coştu

TEV İzmir Şubesi tarafından düzenlenen eğitim yararına konser, Despina Vandi'nin sahneye çıkmamasıyla sürpriz bir gelişme yaşadı.

Despina Vandi'nin İptal Ettiği Konserde İzmirliler Şarkılarıyla Coştu

TEV İzmir Şubesi tarafından düzenlenen eğitim yararına konser, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda büyük bir katılımla gerçekleşti. Ancak konseri verecek olan Despina Vandi'nin sahneye çıkmaması seyircileri hayal kırıklığına uğrattı.

TEV İzmir Şubesi Başkanı Gülnur Sonbayraktar, konser öncesinde yaptığı açıklamada, sanatçının son dakikada elde olmayan nedenlerle konseri iptal etmek zorunda kaldığını belirtti.

Seyircilere bilet iade seçeneğinin sunulduğunu söyleyen Sonbayraktar, TEV korosunun İzmir Marşı'nı seslendirmesinin ardından izleyicilerin de marşa eşlik ettiğini aktardı.

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli de konuşmasında, Despina Vandi'nin Türk bayrağı ve Atatürk posterinin sahneden kaldırılmasını istemesi nedeniyle konseri iptal ettiğini belirtti. Denizli, "Biz bu toprakları kazanmak için çok fazla şehit verdik ve her zaman kardeşliğin ve ebedi dostluğun kazanacağına inanıyoruz" dedi. İzleyiciler, şarkılarıyla coştuğu konser sonrası, yapılan açıklamaların ardından evlerine döndü.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin