adscode
adscode
adscode

Devlet Kurumlarından Yeni Kadro Açıklamaları!

Çeşitli devlet kurumlarından açıklanan yeni kadrolara başvuru tarihleri ve detayları haberimizde!

Devlet Kurumlarından Yeni Kadro Açıklamaları!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, devlet memurluğu, sözleşmeli personel ya da işçiler için yeni kadroları açıkladı. Akademik personelden polise, memurdan sürekli işçiye kadar onlarca pek çok kadro başvuru bekliyor. Başvuru için kadro açan kurumlarla irtibata geçilebiliyor. Başvuru şartları arasında KPSS ya da kurumların taleplerine göre başkaca yeterlilikler yer alabiliyor. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; Emniyet Genel Müdürlüğü 2500 polis alacak. Pek çok devlet üniversitesi akademik personel için kadro açtı. Sürekli işçi statüsü için çalışan arayan kurumlar dikkat çekiyor. En düşük memur maaşı enflasyon farkıyla 40 bin lira seviyesine yükseldi. Kamu memuru ya da sözleşmeli personel yılda iki kez zam alıyor.

Nöbet ya da vardiyalı çalışma sistemi dışında çalışan personeller hafta sonları izin yaparken hafta içi saat 08:30 ile 17:00 arasında çalışma imkanı buluyorlar.

İşte kadro açan kurumlar, kadro sayıları ve başvuru tarihleri:- AMASYA ÜNİVERSİTESİ: 30 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK (29 Temmuz - 12 Ağustos)- BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ: 10 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK (29 Temmuz - 12 Ağustos)- ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ: 59 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK (29 Temmuz - 12 Ağustos)- DÜZCE ÜNİVERSİTESİ: 57 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK (29 Temmuz - 12 Ağustos). - TAŞKÖPRÜ (YALOVA) BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 2 MEMUR ALACAK (26 Ağustos - 29 Ağustos).

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder