Devrim Özkan Lucas Torreira ile ilişkisini bitirdi

Devrim Özkan ile Lucas Torreiranın ayrılık sebebiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı

Devrim Özkan Lucas Torreira ile ilişkisini bitirdi

Galatasaraylı olduğu bilinen ve bu sezon sarı kırmızılıların pek çok maçını stadyumdan izleyen 24 yaşındaki oyuncu Devrim Özkan, Futbolcu Lucas Torreira ile birlikte olmaya başlamıştı.

Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Lucas Torreira ve Devrim Özkan birlikte olduklarını reddetmişti.

Devrim Özkan, Lucas Torreira ile ilişkisini bitirdi
Lucas'ın locasından çıkmıyor
Ancak ünlü oyuncu Devrim Özkan maçları Lucas'ın locasından izleyip evinden paylaşımlar yapmaya başlayınca yakayı ele vermişti.

Ancak çiftin ilişkisinin geçtiğimiz günlerde bittiği ortaya çıktı.

"Evinin kadını ol" dedi
İkilinin evliliğe doğru giden ilişkisi Uruguaylı futbolcu Torreira'nın bir önerisiyle son buldu.

Özkan, Torreira'nın "Oyunculuğu bırak gel seni sultanlar gibi yaşatayım" şeklindeki yaklaşımı sinirlendi ve ilişkiyi bitirdi.