adscode
adscode
adscode

Dilan Polat için tahliye kararı

Hakkında çeşitli suçlardan dava açılan ve uzun süredir cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın, tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

Dilan Polat için tahliye kararı

Engin Polat’ın sosyal medya hesabından maske heykeli paylaşımı

GALERİNİN DEVAMI <p>Kara para aklama ve vergi kaçırma dahil birçok suçlamayla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat cezaevinde de olsalar gündemden düşmüyorlar. </p><p>Ünlü çift tutuklu olmalarına rağmen sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmaya da dışarıya haber göndermeye de devam ediyorlar.</p><p>Dilan Polat'ın dışardayken her saniyesini paylaştığı Instagram hesabı zaman içinde bir açıldı bir kapandı.</p><p>Ama eşi Engin Polat'ın hesabı sürekli açıktı. Profillerinin de avukatları, aile yakınları ve menajerleri tarafından kullanıldığı biliniyor.</p><p>Daha önce de Dilan Polat'ın hesabından birkaç kez hikaye atılmıştı. Bu kez şaşırtan bir hamle geldi ve Engin Polat'ın Instagram hesabından maskeli bir paylaşım yapıldı.</p><p> </p><p>Engin Polat'ın Polat ailesinin evinin arka bahçesinde yer alan maske heykelini paylaşması kafaları epey karıştırdı. </p><p>Çünkü Engin Polat cezaevinde değilken tüm planlarını ve hayallerini bu maske heykelinin önünde düşündüğünü söylüyordu.</p><p> </p><p>AVUKATINDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ!</p><p> </p><p>Paylaşımda yer alan maskeyi kimin paylaştığı merak edilirken Engin Polat'ın avukatından açıklama geldi. Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya ise yapılan paylaşımdan haberi olmadığını ve söz konusu paylaşımı müvekkilini cezaevinde ziyaret edince soracağını söyledi.</p><p>Engin Polat'ın kafa karıştıran paylaşımının bir benzeri de Nihal Candan'ın gündem olan eşi Faruk Çiçek'ten geldi.</p>

Kara para aklama, yasadışı bahis, vergi kaçırma gibi pek çok ithamla tutuklu yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında tahliye kararı verildi. Polat tutuksuz yargılanacak.

Mütalaada savcı, Malî Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporunda Dilan Polat’a suç isnat edilmemesini hatırlattı. Adli tıptan gelen, yüksek güvenlikli sağlık kuruluşunda koruma ve tedavi altına alınması ve tutuklulukta geçirdiği süre ve mevcut delil durumunu birlikte değerlendiren savcı, tahliye yönünde görüş bildirdi.

DİLAN POLAT CEZAEVİNDEN ÇIKACAK MI?

Tutuklama sonrası Polat ailesi cezaevindeki hayatlarıyla gündeme geliyordu. Sıla Doğu tahliye olsa da Dilan Polat'ın tutukluluğu devam ediyordu. 9 aydır cezaevinde oaln Dilan Polat uzun süredir tahliye talep ediyordu.

Sağlık sorunları yaşayan ve kendine zarar veren Dilan Polat'ın tahliyesi talep edilse de mahkemeden karar çıkmamıştı.

ENGİN POLAT'A TAHLİYE YOK

Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda olan Polat'ın bugün cezaevinden çıkması bekleniyor. Engin Polat için olan tahliye talebi ise reddedildi.

ENGİN POLAT'IN ANNESİNDEN "ŞÜKÜRLER OLSUN" PAYLAŞIMI

Engin Polat'ın annesi Şükran Polat, sosyal medyada, "Şükürler olsun" mesajıyla tahliye haberini paylaştı.

AİLE ÜYELERİNDEN PAYLAŞIMLAR

Polat ailesinin gelini Hazal Erdoğan da sosyal medyadan Dilan Polat'ın tahliye olduğunu duyurdu.

Görümce Kübra Mert de görüş sonrasında haberi alınca hemen bir paylaşım yaparak mutluluğunu dile getirdi.