adscode
adscode
adscode

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Bakanlar Nijer'e Ziyaret Gerçekleştirdi

Bakanlar Nijer'e ziyaret gerçekleştirdi ve ortak çalışma toplantısına katıldı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Bakanlar Nijer'e Ziyaret Gerçekleştirdi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Nijer'e ziyaret gerçekleştirdi. Bakanlar, Nijer'de Başbakan ve Ekonomi ve Finans Bakanı Ali Mahamane Lamine Zeine başkanlığında düzenlenen ortak çalışma toplantısına katıldı. Dışişleri Bakanlığı, yapılan toplantıya ilişkin bilgi verdi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Bakanımız Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanımız Yaşar Güler, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Alparslan Bayraktar, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ve Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar ile birlikte Niamey'de Nijer Başbakanı Ali Mahamane Lamine Zeine başkanlığında düzenlenen ortak çalışma toplantısına katıldı. " denildi.

Diplomatik kaynaklar, Fidan'ın Nijer ziyaretinde ikili siyasi ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi ve çeşitlendirilmesi yönünde adımlar atılacağını, ayrıca Sahel bölgesindeki güncel gelişmeler ve bölgesel konuların ele alınacağını bildirdi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin