Dışişleri Bakanlığı'ndan Filistinli Siyasi Oluşumların Pekin'de Bir Araya Gelmesine İlişkin Memnuniyet

Dışişleri Bakanlığı, Filistinli siyasi oluşumların Pekin'de bir araya gelmelerinden ve milli birliğin sağlanmasına yönelik bir bildiri kabul etmelerinden memnuniyet duyduğunu açıkladı.

Dışişleri Bakanlığı, Filistinli siyasi oluşumların Pekin’de bir araya gelmelerinden ve milli birliğin sağlanmasına yönelik bir bildiri kabul etmelerinden memnuniyet duyuyor.

Son dakika gelişmelerine anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarına (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.