Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 15 Temmuz Zaferini Kutladı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 15 Temmuz zaferinin 8. yıl dönümünde milletin birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yaptı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 15 Temmuz Zaferini Kutladı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 15 Temmuz gecesi milletin omuz omuza vererek gösterdiği birlik ve beraberlik ruhunu vurguladı.

Erbaş, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde verdiği hutbede, 15 Temmuz'un milletin zaferi olduğunu belirterek, küresel şer odaklarına karşı elde edilen bu zaferin önemine dikkat çekti.

"15 Temmuz, aziz milletimizin hiç kimsenin boyunduruğu altına girmeyeceğinin, zalimin karşısında eğilmeyeceğinin son örneğidir" diyen Erbaş, FETÖ'nün ihanetini gerçekleştirirken inancı, milli ve manevi değerleri istismar ettiğini ifade etti. Ayrıca, gençlerimizi korumak ve geleceğimizi güvence altına almak için sahih dini bilgiye önem verilmesi gerektiğini vurguladı. Erbaş, dua ederken Filistin ve Gazze halkını da unutmadı.

Bakmadan Geçmeyin