adscode
adscode
adscode

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Gaziantep’te Açılış Yaptı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Gaziantep’te ziyaretlerde bulundu ve Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Gaziantep’te Açılış Yaptı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Gaziantep’e ziyaretlerde bulunmak üzere geldi. Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Erbaş, kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nin açılışına katılan Erbaş, ailenin önemine vurgu yaparak aileyi bozacak hareketlere destek verilmemesi gerektiğini belirtti.

Açılış programında konuşan Erbaş, Türkiye’de ailenin temeline dinamit koyacak anlayışlara karşı olduklarını ve aileyi daha dinamik ve sağlam hale getirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Kuran kursları ve eğitim programlarıyla çocuklara sevgi, saygı ve ahlakı öğretmeye çalıştıklarını belirten Erbaş, fitne ve tefrika çıkarmaya çalışanlara karşı aile merkezleri ve eğitim kurumlarının sayısını artıracaklarını söyledi.

Erbaş ayrıca dünya genelindeki soykırımlara sessiz kalındığını ve Gazze’de yaşanan katliamlara dikkat çekerek, bu tür kötülüklere ses çıkarmayanların kötülüğe ortak olduğunu ifade etti. Açılış programının ardından Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Gaziantep ziyareti sırasında Ali Erbaş, Valilik, Belediye ve vatandaşlarla da bir araya geldi. (DHA).

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin