adscode
adscode
adscode

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Gölkent Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu İcazet Merasimine Katıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın katılımı ile Gölkent Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu icazet merasimi düzenlendi. Başkan Erbaş, hafızlara önemli mesajlar verdi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Gölkent Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu İcazet Merasimine Katıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Gölkent Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu icazet merasimine katılarak 41 hafıza icazetnamelerini takdim etti. Kocaeli Gölkent Camii'nde gerçekleşen merasimde konuşan Başkan Erbaş, "Merasimlerin en hayırlısındayız.

Hafızlık en hayırlı iş. Peygamber Efendimiz'in sözleriyle, 'Sizin en hayırlınız Kuran'ı öğrenenleriniz ve öğretenlerinizdir' diyerek hafızların önemine vurgu yaptı. Erbaş, hafızların eşrefi ümmet olduğunu belirterek, "Ümmetin en şereflileri olan hafızlarımızın Kur'an'ı ömür boyu koruyacaklarına inanıyorum. Kuran da onları koruyacak. Allah'ın vahyi olan Kuran'ı vesile kılan kullarından biri de hafızlardır" dedi. Başkan Erbaş, Kur'an'ın mucize olduğunu vurgulayarak, "Kur'an-ı Kerim nüzulüyle, inişiyle, muhafazası, hıfzıyla, tilavetiyle mucizedir. Peygamber Efendimiz'in vasiyeti olan Kitap ve Sünnet'e sımsıkı sarılarak insanları aydınlatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Programda ayrıca hafızlar ve ailelerinin katılımıyla Kur'an tilaveti gerçekleştirildi. İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'nun da katıldığı merasimde, hafızlar gelecekte topluma ışık tutacaklarını taahhüt ettiler. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin