adscode
adscode
adscode

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 15 Temmuz Mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 15 Temmuz Mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk milletinin 15 Temmuz gecesi karşılaştığı büyük ihaneti asil bir direnişle bertaraf ettiğini belirtti.

Kirli emellerini dinimizin arkasına saklayan terör örgütünün vatanı ve birliği hedef alarak kalkıştığı hain darbe girişimine karşı milletin gösterdiği kararlılık ve cesareti vurgulayan Erbaş, Türk milletinin bu destansı direnişiyle dünya tarihine geçtiğini ifade etti.

15 Temmuz'un yıl dönümünde milletin gösterdiği birlik ve beraberlik ruhunu önemine vurgu yapan Erbaş, dinin istismar edilerek toplumu bölmeye çalışanlara karşı dini bilginin doğru kaynaklardan öğrenilmesi gerektiğini vurguladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı olarak bu tür istismarcı yapılarla mücadele ettiklerini belirten Erbaş, milletin manevi hayatına rehberlik etmeye devam ettiklerini ifade etti. Erbaş, 15 Temmuz gecesi şehit olanlara Allah'tan rahmet dilerken, gazilere sağlık ve afiyet temennisinde bulundu.

Türk milletinin gösterdiği cesaret, fedakarlık ve direnişe teşekkürlerini ileten Erbaş, milletin her türlü fitne ve kötülükten korunması için dua ettiğini belirtti. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin