adscode
adscode
adscode

Diyanet İşleri Başkanlığı, Paris 2024 Olimpiyatları'ndaki LGBT Skandalını Kınadı

Diyanet İşleri Başkanlığı, Paris 2024 Olimpiyatları'ndaki LGBT skandalını sert bir dille eleştirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Paris 2024 Olimpiyatları'ndaki LGBT Skandalını Kınadı

Diyanet İşleri Başkanlığı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları açılış töreninde ortaya çıkan LGBT skandalını sert bir dille kınadı.

Olimpiyat ve Fransız rejisi sık sık LGBT propagandasına yer vermiş ve bu durum Diyanet'in tepkisini çekmişti. Diyanet İşleri Başkanlığı, Olimpiyat Oyunları'nın açılışındaki pedofili ve LGBT unsurlarının kasıtlı olarak öne çıkarılmasını, küresel fesat merkezlerinin çirkin yüzünü açıkça ortaya koyduğunu belirtti. Ayrıca, bu tür yaklaşımların insanın edep ve haysiyetine, toplumların inanç ve değerlerine karşı adeta savaş ilan ettiğini vurguladı.

Diyanet, açıklamasında insanlığın inanç, değer, algı ve kültür bakımından hızlı ve kapsamlı bir dejenerasyona maruz kaldığına dikkat çekerek, cinsiyetsizleştirme politikalarının her türlü yozlaşmaya zemin teşkil ettiğini ifade etti.

LGBT söylemlerinin insanı Allah, âlem, gaye, hikmet ve sorumluluk bağlamından koparmayı hedeflediğini ve insanın maddi ve manevi gerçekliğini yok saydığını belirtti.

Fransa'da gerçekleştirilen 2024 olimpiyatları açılış töreninde pedofili ve LGBT unsurlarının kasıtlı olarak öne çıkarılmasını, küresel fesat merkezlerinin çirkin yüzünü açıkça ortaya koyduğunu ifade eden Diyanet İşleri Başkanlığı, bu durumu insanın edep ve haysiyetine saldırı olarak değerlendirdi.

Ayrıca, başta Fransa olmak üzere bazı Batı ülkelerinin bu rezalete göz yummasını, sanatı ve sporu çirkin bir propagandaya alet etmesini akıl tutulması olarak nitelendirdi.

Diyanet, insanın fıtratını bozmaya yönelik her türlü anlayışı lanetleyerek, ahlakı teşvik eden faaliyetlerin özgürlük söylemleriyle meşru hale getirilemeyeceğini vurguladı. İnsanlığın geleceğini korumak adına toplumsal bir duruş sergileme çağrısında bulundu ve sporcularımıza başarılar diledi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin