adscode
adscode
adscode

Donald Trump Suikast Girişiminden Sonra Halkın Karşısına Çıktı!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, suikast girişiminin ardından Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi'ne katıldı ve alkışlarla karşılandı.

Donald Trump Suikast Girişiminden Sonra Halkın Karşısına Çıktı!

ABD'nin eski Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump, suikast girişiminin ardından ilk kez halk karşısına çıktı. Milwaukee'de düzenlenen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi'ne katılan Trump, alkışlar ve çığlıklar eşliğinde karşılandı. Eski Başkan, salona girişinde etten duvarla çevrildi ve güçlendirilmiş Gizli Servis korumalarıyla çevrelendi. Yanında başkan yardımcı adayı J. D Vance de yer alan Trump'ın kulağında bandaj vardı.

Trump, cumartesi günü Pensilvanya'da yapılan mitingde silahlı saldırıya uğramış, saldırıda bir kişi ölmüş ve Trump, halk karşısına ilk kez çıktığında alkışlarla karşılanmıştı.

FBI, saldırganın suikast girişiminde bulunduğunu açıklarken, saldırganın 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğu belirtilmişti. Trump, suikast girişiminin ardından halk karşısına geçti ve ilk röportajını vererek, "Şu anda ölmüş olmam gerekiyordu" dedi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder