adscode
adscode
adscode

Drift Sporları Aşığı Junique Design Kurucusu Erdem Küskün

Erdem Küskün adını otomobile ve modifiyeye ilgi duyan herkes biliyor Genç yaşından bu yana yaptığı tasarımlar şimdilerde büyük bir iş adamı olmasına yaramış

Drift Sporları Aşığı  Junique Design Kurucusu Erdem Küskün

Sevdiği ve değer verdiği işi yaşam şekline dönüştürmüş. Yaptığı her tasarım ona yeni bakış açısı ve anlayış katmış. O nedenle her otomobili kendisini daha da geliştirmek için bir şans olarak görüyor. Bu hayattaki en büyük tutkusu otomobiller olduğundan otomobile dair her ayrıntıya büyük bir ilgi duyuyor. Nasıl daha başarılı olurum anlayışı ile değil nasıl yaparsam müşteri memnun olur anlayışı ile hareket ediyor. Bu anlayış da kısa sürede başarılı olmasını sağlıyor. LBW gibi tasarımını kendi yaptığı birçok modeli yurt dışına ihracatını yapıyor. İlk ihracatını Toyota GT 86 Subaru brz modeli için yaptığı tasarımlas Kanada’ya yaptı. LBW dışında birçok Türkiye distribütörlüğü vardır.

 

 Erdem Küskün’ün adını bu kadar çok duymanızın sebebi sadece modifiye değil. Otomobil sanatına Japon dokunuşlarını eklemesidir. Dünya üzerinde modifiyenin her ülkeye ait bir dili bulunuyor. Ancak bunlar içinde tartışılmaz en iyisi ile Japonya’nın Libertywalk sanatıdır. Estetik, zarif, göz alıcı ve ihtişamlı bir tasarım anlayışı bulunuyor. Bu da farklı bir kesime hitap edilmesini sağlıyor. Libertywalk anlayışı o kadar muhteşem ki tasarım araçlarda bile harikalar ortaya çıkarıyor. Erdem Küskün ise Türkiye’de bu anlayışı hakim kılmaya çalışıyor. Libertywalk’ı Türkiye’de en iyi uygulayanlardan biridir. Junique Design’ı kurarken de bu anlayıştan yola çıkıyor. Japan + Unique ile birleşimi ile Junique Design’ı tasarım dünyasına kazandırıyor. Yaşından beklenmeyecek büyük projelere imza atması rakiplerini korkutuyor. Tasarım dehası olarak görülen Erdem Küskün ruhunu ve zamanının büyük çoğunluğunu modifiye ile otomobillere harcıyor. Sürekli iç içe olduğu bu alanda çalışıyor hissine de kapılmıyor. Sevdiği ve her zaman çalışmak istediği alanda yeteneklerini konuşturuyor.

Erdem Küskün, tasarım dışında bir de drift tutkunu özelliği ile karşımıza çıkıyor. Drift tutkunu olması mesleğinde başarısının nereden geldiğini de gösteriyor. Bol bol drift sporu pratikleri yapıyor ve araç performansını da en iyi şekilde test edebiliyor. Pistlerde boy gösterecek arabalar da onun elinden çıkıyor. Eklediği her özelliği öncelikle kendisi test ediyor. Eğer düşlediği projeye uyuyorsa tasarımın diğer aşamalarına geçiyor. Mesleğini severek yapması başarısının kodlarını gösteriyor.

Erdem Küskün aslında çok yönlü bir iş adamı sevdiği mesleği yaparken bir yandan da iş adamı kimliği var. Drift sporları ile ilgileniyor, Junique Design kurucusu ve bir de metal üretimi yapan fabrikası bulunuyor. Çok yönlü ve her daim çalışan bir iş adamıdır. Disiplinli olması ve çok yönlü özelliği sayesinde ilgilendiği her alanda başarı da gösteriyor. Libertywalk’ı en iyi temsil eden şirketlerden biridir. Projelerinin detayları ve süreçleri ile kendisi ilgilendiğinden müşterileri ile de yakın temas kuruyor. Böylece ne istediklerini de anlamış oluyor. Onun amacı müşterisinden para kazanmak değil. Müşteri ödeme yapsa da aracın son halini beğenmesini istiyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin