adscode
adscode
adscode

Edirne'de Düzensiz Göçmen Operasyonunda 16 Kişi Yakalandı

Edirne'nin Çavuşbey Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyonda 16 düzensiz göçmen polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan göçmenlerin işlemleri devam ediyor.

Edirne'de Düzensiz Göçmen Operasyonunda 16 Kişi Yakalandı

Edirne'nin Çavuşbey Mahallesi'nde düzensiz göçmen faaliyetlerine dair istihbari bilgiler üzerine harekete geçen Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, operasyon düzenledi. Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi'nin yanı sıra karakol ve asayiş ekiplerinin de katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda bir evde 16 düzensiz göçmen yakalandı.

Polis ekipleri, bilgilendirme üzerine harekete geçerek belirlenen adrese operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen baskında, düzensiz göçmenlerin barındığı eve yapılan baskında 16 kişi yakalandı. Yakalanan göçmenler, sağlık kontrolleri için Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Operasyonla ilgili açıklama yapan yetkililer, Edirne Emniyet Müdürlüğü'nün düzensiz göçmen kaçakçılığıyla etkin bir şekilde mücadele ettiğini vurguladılar. Göçmenlerin yasa dışı yollarla ülkeye girmesine ve kaçakçılık faaliyetlerine karşı kararlılıkla mücadele edildiği belirtildi. Gözaltına alınan düzensiz göçmenlerin işlemlerinin İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından sürdürüldüğü bildirildi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder