adscode
adscode
adscode

Ekonomi Uzmanı İslam Memiş'ten Dolar ve Altın İpuçları

Ekonomi uzmanı İslam Memiş, dolar ve altın hakkında önemli ipuçları verdi. Yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Ekonomi Uzmanı İslam Memiş'ten Dolar ve Altın İpuçları

Ekonomi uzmanı İslam Memiş, dolar ve altın piyasaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yatırım tavsiyesi olmadığını belirten Memiş, ABD'den beklentinin altında enflasyon rakamının açıklanmasının dolar ve altın fiyatları üzerinde etkili olduğunu dile getirdi.

Fed'in faiz indirimlerine ne zaman başlayabileceğine dair ipuçları aradıklarını belirten Memiş, muhtemelen yılın son çeyreğinde bu beklentinin karşılanabileceğini söyledi. Ons altında yaşanan yükselişlere de dikkat çekti. Gümüş fiyatlarında ise ABD ÜFE verisinin ardından düşüşlerin yaşandığını belirten Memiş, bu durumun alım fırsatları sunabileceğini ifade etti. Borsa İstanbul'un 11 bin puan üzerinde kapanış gerçekleştirdiğini vurgulayan Memiş, önümüzdeki hafta için belirlediği bant aralığını paylaştı.

ÜFE verisinin ardından ons altında düşüş yaşandığını belirten Memiş, 2400 dolar üzerinde kalıcılık sağlanması halinde temmuz ayında 2400-2450 aralığında ons altın görülebileceğini belirtti.

Yatırımcılara iyi alım fırsatları yakalama ve işlerini 15 Temmuz tatiline göre ayarlama tavsiyesinde bulunan İslam Memiş, piyasalardaki gelişmeleri yakından takip etmeleri gerektiğini söyledi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder