adscode
adscode
adscode

Elektrikli Forklift Üreten Firma Çevre Dostu ve Sessiz Çalışma Özellikleriyle Öne Çıkıyor

Konya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir firmadan, elektrikli forklift üreten firma hakkında bilgiler.

Elektrikli Forklift Üreten Firma Çevre Dostu ve Sessiz Çalışma Özellikleriyle Öne Çıkıyor

Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir firma, elektrikli forklift üretimiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

İçten yanmalı motorlara kıyasla çevre dostu ve sessiz çalışma özellikleriyle ön plana çıkan bu forkliftler, kapalı mekanlarda emisyonu en aza indirmek için tercih ediliyor.

Üretimini gerçekleştiren firma yönetim kurulu başkanı Yunus Derebağ, elektrikli forkliftlerin 2016 yılında üretimine başladıklarını ve hızla ilgi gördüğünü belirtti. Derebağ, "Her türlü çevre koşulunda çalışabilen bu forkliftler dizel forkliftlere göre tercih edilmeye başlandı. Karbon salınımı olmaması ve bakım masraflarının düşük olması, elektrikli forkliftleri daha cazip hale getiriyor. " dedi. Elektrikli forkliftler, lityum iyon bataryalar sayesinde 1 saatlik şarjla 6 saat kesintisiz çalışma imkanı sunuyor. Ayrıca, dar koridorlarda ve yüksek raf sistemlerine kolayca erişim sağlayabilme özelliğiyle de dikkat çekiyor. Derebağ, "Taşınabilir şarj cihazıyla satışlarımızı gerçekleştiriyoruz. OSB'lerde sıfır emisyon hedefine katkıda bulunuyoruz ve bu alanda güzel sonuçlar elde ediyoruz. " şeklinde konuştu. Firmanın aylık 100'ün üzerinde üretim yaptığı ve ürünlerinin yüzde 30'unu Avrupa, Rusya, İran ve Orta Doğu ülkelerine ihraç ettiği belirtildi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder