adscode
adscode
adscode

Elmalı Mahallesi'nde Hortum Felaketi!

Elmalı Mahallesi'nde meydana gelen hortum felaketinde, özel bir kamp alanında büyük hasar meydana geldi. Kamp işletmecisi Hasan Akçay yaşadıklarını anlattı.

Elmalı Mahallesi'nde Hortum Felaketi!

Elmalı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, akşam üzeri başlayan sağanak yağış şiddetini arttırırken, bir anda hortum ortaya çıktı.

Kartal tepe mevkiinde bulunan özel bir kamp alanında çıkan hortum 3 kamelya, 24 metrekarelik çadır ve 6 adet güneş paneli ile elektrik direklerine zarar verdi. Hortum ve sağanak yağışın etkisinin kaybetmesinin ardından hasarın boyutu ortaya çıktı ve yaklaşık 1 milyon TL'lik zarar meydana geldiği öğrenildi. Kamp işletmecisi Hasan Akçay yaşadıklarını şu şekilde anlattı: "24 metrekare büyüklüğünde çadırın içerisindeydim. Eşimin seslenmesiyle eve doğru gittim ve büyük bir afetle karşılaştım. Eşimle birlikte büyük bir korku yaşadık. Yaklaşık 5 dakika içinde her şey yıkılmıştı. Çadırın, kamelyanın, bulaşık yıkama yerinde bulunan güneş panellerinin çilek tarlasına uçtuğunu gördüm. Yaklaşık 1 milyon TL'lik zararımız var. Her şey berbat olmuş fakat içeride olmadığımıza şükrediyoruz. ".

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin