adscode
adscode
adscode

Emeklilere Özel İndirimler ve Fırsatlar Sunuluyor

Emeklilere yönelik sunulan avantajlar hakkında bilgi veren bir haber.

Emeklilere Özel İndirimler ve Fırsatlar Sunuluyor

SGK'nin Konferans Salonu'nda düzenlenen tanıtım programında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Türkiye Yüzyılı'nın emektarlarına müreffeh bir hayat yaşamaları adına kamu kuruluşları ve özel teşebbüslerle yapılan istişareler sonucunda iş birliği protokolü yaptıklarını söyledi. Aydın, pek çok alanda emeklilere yönelik indirim, kolaylık, avantaj, fırsatların oluşturulduğunu belirtti.

Emekli dijital kimlik kartları, TROY ve bankaların da emekli banka ve kredi kartları oluşturduklarını bildiren Aydın, bu sayede söz konusu fırsatları hayata geçirdiklerini ifade etti.

SGK Başkanı Raci Kaya ise "Emekliler Yılı" kapsamında emeklilerin yaşam kalitesini artırmak amacıyla yapılabilecek faaliyetlerle ilgili Bakanlık ile eş güdüm içinde çalıştıklarını söyledi.

Bankaların, emekliler için özel indirim ve ayrıcalıklarla çalıştıklarını belirten Kaya, Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Sağlık ise emeklilerin finansal ihtiyaçları için en doğru çözümleri üretmeye odaklandıklarını dile getirdi. Yapılan işbirliğiyle bankalar, banka/kredi kartı kullanan emeklilere özel indirim, fırsat, promosyon ve kampanya imkanı sağlayacak.

İşbirliği protokolleri yapılan bankalar ise şunlardır: PTT Bank, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım, Denizbank, Kuveyt Türk, Türkiye Finans Katılım, Garanti Bankası, ING Bank, Yapı Kredi ve QNB Finansbank, Akbank. Program sonunda bankaların temsilcilerine hediye takdimi yapıldı ve aile fotoğrafı çekilerek etkinlik sona erdi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder