adscode
adscode
adscode

Emine Erdoğan ve Vali Eşleri Koruyucu Aile Gününde Bir Araya Geldi

Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kütüphanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen 30 Haziran Koruyucu Aile Günü programında vali eşleri ve koruyucu ailelerle buluştu. Programda sanatçı Alişan'ın sunumu eşliğinde konuşan Erd

Emine Erdoğan ve Vali Eşleri Koruyucu Aile Gününde Bir Araya Geldi

Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kütüphanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen 30 Haziran Koruyucu Aile Günü programında vali eşleri ve koruyucu ailelerle bir araya geldi.

Programda konuşan Erdoğan, koruyucu aile hizmetinin, devlet koruması altındaki çocukların şartlarını iyileştirmeyi amaçlayan Gönül Elçileri Projesi'nin temelini oluşturduğunu belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile yapılan çalışmalar sayesinde koruyucu aile yanında bulunan çocuk sayısının arttığını belirten Erdoğan, koruyucu ailelik konusundaki destekleyici uygulamaların önemine dikkat çekti. Programda koruyucu ailelik çalışmalarıyla öne çıkan Kayseri, Kahramanmaraş ve Osmaniye'nin vali eşlerine plaket takdim edildi.

Emine Erdoğan, Bakan Göktaş, BAE Toplumsal Kalkınma Bakanı Shamma bint Suhail Faris Al Mazrouei ve plaket alan gönül elçileri ile birlikte fotoğraf çektirdi. Program, duygusal anlar yaşatan belgesel gösterimleri ve TRT Mersin Çocuk Korosu'nun mini konseri ile sona erdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin