adscode
adscode
adscode

En Çok Şikayet Edilen Sektörler Açıklandı

Şikayetvar verilerine göre en çok şikayet edilen sektörler ve konular açıklandı.

En Çok Şikayet Edilen Sektörler Açıklandı

Son verilere göre, şikayetvar platformuna gelen geri bildirimler doğrultusunda en fazla şikayet edilen sektörler belirlendi. Karayolu ulaşım firmaları öne çıkarken, oteller, havayolu ulaşım firmaları ve bilet siteleri de en çok şikayet edilen sektörler arasında yer aldı.

Özellikle rezervasyon sorunları, tur ve bilet iptalleri, odaların temizliği ve koltukların iki kişiye satılması gibi konular tüketicilerin en çok şikayet ettiği konular arasında yer aldı.

Bayram tatilini kapsayan hafta ile bir önceki haftanın şikayet artış oranları karşılaştırıldığında, karayolu ulaşım firmaları yüzde 189 artışla en fazla şikayet edilen sektör oldu.

Oteller ve tatil köyleriyle ilgili şikayetler de yüzde 165 artış gösterirken, zincir oteller, havayolu firmaları, bilet siteleri ve otel pazarlama siteleri de şikayetlerin yoğun olduğu sektörler arasında yer aldı.

Platformun açıkladığı verilere göre, oteller ve tatil köyleriyle ilgili en çok şikayet edilen konular arasında rezervasyon sorunları, odaların temizliği, yemeklerin kalitesi ve iptal edilen rezervasyon ücretlerinin iadesi yer alıyor. Tur operatörleriyle ilgili şikayetler ise genellikle tur iptalleri, araç sorunları ve hizmetlerin eksikliği üzerine yoğunlaşıyor.

Ulaşımla ilgili şikayetlerde ise bilet iptalleri, aynı koltuğun iki kişiye satılması, mola yerlerinde unutulan yolcular ve havaalanı problemleri öne çıkıyor.

Akaryakıt istasyonlarıyla ilgili şikayetlerde ise istasyon marketlerindeki hizmet kalitesi, yakıt miktarı ve araçlara zarar veren durumlar önemli bir konu olarak öne çıkıyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin