adscode
adscode
adscode

Enerji Şirketlerinin Depolama Hizmet Bedelleri Belirlendi

Enerji şirketlerinin depolama hizmet bedelleri Resmi Gazete'de yayımlandı. Günlük depolama hizmet bedelleri ve diğer detaylar haberimizde.

Enerji Şirketlerinin Depolama Hizmet Bedelleri Belirlendi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin depolama hizmet bedelleri Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güzel Enerji Akaryakıt AŞ'nin İzmir'deki Aliağa Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi için belirlenen günlük depolama hizmet bedeli, metreküp başına benzin, motorin ve bioyakıt için 4,14 lira olarak belirlendi. Şirketin depolama teslim alma hizmeti bedeli de metreküp başına benzin, motorin ve bioyakıt için 8,25 lira olarak tespit edildi. Ulusal Marker İşlemi ve mesai saatleri dışında yapılan hizmetler için ek olarak metreküp başına 2,26 lira yan hizmet bedeli uygulanacak.

Diğer yandan, Socar Turkey Akaryakıt Depolama AŞ'nin İzmir'deki Aliağa Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisine ilişkin günlük depolama hizmet bedelleri de metreküp başına belirlendi. EPDK, Kadooğlu Petrolcülük Taşımacılık Ticaret Sanayi İthalat ve İhracat AŞ'nin Mersin Tesisinde günlük depolama hizmet bedellerini de açıkladı. Detaylar için Resmi Gazete'nin bugünkü sayısına göz atabilirsiniz.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder