adscode
adscode
adscode

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Rize'de Ziyaretlerde Bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rize'de çeşitli ziyaretlerde bulundu ve enerji konularına değindi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Rize'de Ziyaretlerde Bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rize'de Valilik, AK Parti İl Başkanlığı ve Rize Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Ziyaretlerde çay sunumu yapıldı ve Bakan Bayraktar el yapımı yeşil çay ve orlong çayını tattı.

Daha sonra 'Enerji Koordinasyon Toplantısı'na katılan Bakan Bayraktar, petrol ve doğalgazın önemine vurgu yaparak, kendi denizlerinde arama çalışmalarını hedeflediklerini belirtti. Rize açıklarında petrol arama programının olduğunu ifade eden Bayraktar, önemli projelerin devam edeceğini söyledi.

Enerji desteklemelerini gelir grubuna göre farklılaştırmayı planladıklarını dile getiren Bakan Bayraktar, pandemi sürecinde yapılan desteklerden bahsetti. Doğalgaz ve elektrikte yapılan destekler hakkında bilgi veren Bayraktar, gelecekte de vatandaşları desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Son olarak, doğalgazın Türkiye genelinde yaygınlaştığını ve belde ve köylerde de talep görmeye başladığını ifade eden Bakan Bayraktar, Türkiye'nin enerji alanındaki ilerlemelerini vurguladı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder