adscode
adscode
adscode

Enes'in Umudu: Yüzündeki Kitle İçin Yardım Çağrısı

Enes'in tedavi edilemeyen kitle sorunu hakkında duygusal bir haber

Enes'in Umudu: Yüzündeki Kitle İçin Yardım Çağrısı

Adana'nın Seyhan ilçesinde Havuzlubahçe Mahallesi'nde yaşayan 6 çocuklu Bakır ailesinin en küçük ferdi Enes, bebekliğinde beyin kanaması geçirdi. Sağ yarım yüzünde büyüyen ve her geçen gün riskli hale gelen kitle nedeniyle mücadele eden Enes'in sağlık durumu her geçen gün kötüleşiyor. Enes'in ailesi, birçok doktora götürdüğü oğullarının tedavisi için çare arıyor ancak şimdiye kadar bir çözüm bulamadı. Enes, tedavi olup sağlığına kavuştuğunda doktor olmayı hayal ediyor. "Tedavi olursam ilk olarak yüzüme bakarım, gülerim. Top oynarım, arkadaşlarımla oyun oynarım, okula giderim.

Yüzümdeki bu kitleden kurtulduktan sonra okuyarak doktor olmak ve benim gibi insanlara, küçük çocuklara yardım etmek istiyorum" diyen Enes, umut dolu sözleriyle duygulandırıyor. Enes'in babası Şeyhmus Bakır ise oğlunun durumunu çaresizlikle izlediğini belirtiyor.

Enes'in yüzündeki kitle nedeniyle sosyal hayatının olumsuz etkilendiğini ve sürekli enfeksiyon riski taşıdığını dile getiren baba, umutlarının tükenmediğini ve bir şifa bulacaklarına inandıklarını söylüyor. Enes'in hikayesi, insanların duyarlılığını ve yardımseverliğini harekete geçiriyor. Küçük bir çocuğun hayalleri ve umutları, herkesin kalbinde bir iz bırakıyor ve yardım eli uzatma gerekliliğini hatırlatıyor. Enes'e destek olmak ve ona yardım etmek, bir insanın hayatında büyük bir fark yaratabilir.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder