adscode
adscode
adscode

Erdoğan, 'Istakoz' Paylaşımıyla Gündeme Gelen AKP Milletvekili Bursalı'yla Görüştü

Bursalı'nın ıstakoz paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı uyandırmış ve kamuoyunda tartışmalara neden olmuştu.

Erdoğan, 'Istakoz' Paylaşımıyla Gündeme Gelen AKP Milletvekili Bursalı'yla Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya platformu üzerinden yaptığı 'ıstakoz' paylaşımıyla gündeme gelen AKP Milletvekili Ahmet Bursalı ile görüştü. Görüşme, Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşti.

Erdoğan, Bursalı ile yaptığı görüşme sonrasında medyaya açıklamalarda bulundu. Görüşmede, Bursalı'nın sosyal medya paylaşımı ve sonrasında yaşanan tartışmaların ele alındığı ve konunun detaylı bir şekilde değerlendirildiği belirtildi.

Bursalı'nın, ıstakoz paylaşımıyla ilgili olarak kamuoyundan gelen tepkileri dikkate aldığını ve bu konuda duyarlılık gösterdiğini ifade eden Erdoğan, Bursalı'nın paylaşımının ardından yaşanan gelişmelerin partisi ve hükümet adına incelendiğini belirtti.

Görüşmenin ayrıntıları hakkında detaylı bilgi verilmezken, Erdoğan'ın, Bursalı ile yapılan görüşmenin son derece olumlu ve yapıcı bir atmosferde geçtiğini ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğunu ifade ettiği öğrenildi.

Bursalı'nın ıstakoz paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı uyandırmış ve kamuoyunda tartışmalara neden olmuştu. Erdoğan'ın Bursalı ile yaptığı bu görüşme, konunun daha detaylı bir şekilde ele alındığını ve parti içi diyaloğun sürdürüldüğünü gösteriyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin