Erdoğan, Tarihi Kongreleri Anma Mesajları Yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum ve Hatay Kongrelerinin yıl dönümlerinde yayımladığı mesajlarında milli birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Erdoğan, Tarihi Kongreleri Anma Mesajları Yayımladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum ve Hatay Kongrelerinin yıl dönümlerinde yayımladığı mesajlarda milli birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Erzurum Kongresi'nin 105. yıl dönümünde yayımladığı mesajında Erdoğan, milli mücadelenin önemine ve geçmişten bugüne birlik ve beraberlik ruhunun devam etmesine vurgu yaptı. Hatay'ın Türkiye'ye katılmasının 85.

yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında da Erdoğan, Hataylıların güçlü iradesiyle alınan bütünleşme kararının milli birlik ve bütünlüğe değer kattığını belirtti. Erdoğan ayrıca, Hatay'ı etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. Mesajlarında Gazi Mustafa Kemal ve Hataylıların milli dava uğruna gösterdikleri çabaları da rahmetle yad eden Erdoğan, vatandaşları en içten selamladı. .

Bakmadan Geçmeyin