adscode
adscode
adscode

Erdoğanın rahatsızlığı sürüyor Akkuyu açılışına online katılacak

25 Nisan akşamı canlı televizyon yanında geçirdiği rahatsızlık sonrasında ev istirahatine çekilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın yarın yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali açılışına online katı

Erdoğanın rahatsızlığı sürüyor Akkuyu açılışına online katılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Erdoğan’ın 27 Nisan’da yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali açılışına online katılacağını duyurdu.

Erdoğan’ın Mersin ve Osmaniye mitingleri de iptal edildi.

Cumhurbaşkanının Cuma Cumartesi ve Pazar günü yapılacak mitinglere katılacağı duyuruldu.

Rusya tarafından geliştirilen ve Türkiye’nin ilk nükleer güç santrali olan Akkuyu Nükleer Santrali’nin açılışı AK Parti hükümeti ve Erdoğan için seçim öncesi önem arz eden bir etkinlik olarak biliniyor.

Erdoğan’ın 30 Nisan’da ise “Büyük Ankara Buluşmasında” miting alanına çıkması planlanmıştı.

Canlı yayında rahatsızlandı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 25 Nisan akşamı bir TV canlı yayınında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle doktorların kendisine ev istirahati verdiğini açıkladı.

Sağlık durumu ve program değişikliğini Twitter hesabından duyuran Erdoğan bu nedenle 26 Nisan’da planlanan Kırıkkale, Yozgat ve Sivas seçim konuşmalarını iptal ettiğini, programına yarından itibaren devam edeceğini söyledi.

Erdoğan 25 Nisan gecesi Ülke TV-Kanal7 ortak canlı yayınında rahatsızlandığı için programa ara verilmiş, 20 dakika kadar süren aradan sonra ekranda hayli yorgun görünen Erdoğan, midesini “ciddi manada üşüttüğü” açıklamasıyla yayını sürdüremeyeceğini söylemişti.

Cumhurbaşkanı son açıklamasındaysa rahatsızlığını “yoğun mesaisi nedeniyle yayın esnasında geçirdiği küçük rahatsızlık” olarak tanımladı ve kendisine geçmiş olsun dilek ve dualarını inleten herkese teşekkür etti. Erdoğan’ın canlı yayında geçirdiği rahatsızlık sonrasında cumhurbaşkanı seçimindeki rakibi Kemal Kılıçdaroğlu dahil siyasi parti liderleri geçmiş olsun ve şifa dileklerini iletmişti.

Erdoğan’ın seçime 19 gün kala baş gösteren mide rahatsızlığının üşütme mi yoksa gıda zehirlenmesinden mi kaynaklandığı konusunda bilgi verilmedi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder