Ereğli'de apartman yangını: 6 kişi hastaneye kaldırıldı

Alzheimer hastası bir adamın odasında çıkan yangın sonucu 6 kişi dumandan etkilendi ve hastaneye kaldırıldı

Ereğli'de apartman yangını: 6 kişi hastaneye kaldırıldı

Ereğli ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda, Alzheimer hastası bir adamın odasında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Hatice Bayram, yangını fark ederek hemen itfaiye ve polise haber verdi. Dumanlar apartmanı sardığı için bazı kişiler mahsur kaldı ancak itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldılar. Dumandan etkilenen 6 kişi, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hatice Bayram, babası Hüseyin Bayram, annesi Emine Bayram, Esma Omay, Hatice Omay ve Rümeysa Tuncer'in sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangının çıkış nedeni hala belirlenemese de ekipler olayı detaylı bir şekilde araştırmaya devam ediyor. .

Bakmadan Geçmeyin