adscode
adscode
adscode

Ereğli'de Dolandırıcılık ve Sahtecilik Operasyonu: 6 Tutuklama

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Operasyonunda 6 Tutuklama

Ereğli'de Dolandırıcılık ve Sahtecilik Operasyonu: 6 Tutuklama

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlarıyla ilgili düzenlenen operasyonda, adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen takip ve incelemelerin ardından operasyon düzenlendi. Dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik ve kişisel verilerin korunmasına dair kanuna muhalefet suçlarından gözaltına alınan O.A., B.A., V.I., Y.Z., D.D., Y.E.O., A.T.K. ve K.C.G, Karadeniz Adliyesi'ne sevk edildi.

Adliyeye sevk işlemleri sırasında geniş güvenlik önlemleri alınırken, şüphelilerden birinin avukat olduğu belirtildi.

Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadeleri alınan 8 şüpheliden O.A, B.A, V.I, Y.Z, A.T.K ve K.C.G tutuklanarak cezaevine gönderildi. Y.E.O ve D.D ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyon, kentte dolandırıcılık ve sahtecilik gibi suçların önlenmesi ve suçluların adalet önüne çıkarılması adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Yetkililer, benzer suçların önlenmesi için halkın dikkatli olması ve şüpheli durumlarda güvenlik güçlerine başvurması gerektiğini vurguladılar.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin