adscode
adscode
adscode

Erfelek Gökhan Göksu İle Hak Ettiği Değeri Görecek

MHP Erfelek muhtar adayı Gökhan Göksu vatandaşlar ile buluşup şikayetlerini dinliyor

Erfelek Gökhan Göksu İle Hak Ettiği Değeri Görecek

Sırası ile esnaf, mahalle sakini, gençler ve kadınlar ile bir araya gelecek. Her kesimin sesi olmaya ve sorunlarını dinlemeye çalışması şimdiden başarılı olacağını ortaya koyuyor. Erfelek’in ilgi çekici ve cazibe merkezi haline gelmesinin vatandaşların yararına olduğunu her seferinde vurguluyor. Erfelek’in yeteri kadar potansiyelinin keşfedilmediğini düşündüğünden vatandaşlar ile bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyor. Doğal güzellik ve potansiyel iş gücü olarak da bölgenin kalkınması için fikirleri ve projeleri var. Yatırımcıları bölgeye çekmek için Erfelek’in tanıtımının çok daha iyi yapılmasını savunuyor.
Eğitimden, yapılaşma ve imara kadar her konuda vatandaşların söylediklerini göz önünde bulunduruyor. Erfelek’te yaşamaktan mutlu bir halk için elindeki kaynakları kullanacağının sözünü veriyor. Erfelek’te kendi gördüğü sorunlara ek olarak vatandaşların da gördüğü eksiklikleri özellikle bildirmelerini istiyor. Muhtarlık yapacağı dönemde vatandaş ile birlikte hareket edip yaşadıkları yeri en iyisi yapma hedefleri bulunuyor. Hep birlikte Erfelek’i nasıl daha iyi şartları olan yer haline getireceklerinin projelendirmesini yapıyor. Eğitimden sağlığa her konuda vatandaşların çektiği sıkıntılarla bizzat ilgileneceğinin sözünü veriyor. Yolların ve ulaşım iyileştirilmesinden Erfelek’in tanıtımının yapılmasına kadar her detayı düşünüyor. Vatandaşların en çok sıkıntı çektiği konularda muhtarlığa başladığı ilk günden itibaren çalışmalara başlayacağını söylüyor.
Seçim için geri sayıma girmişken MHP Erfelek muhtar adayı Gökhan Göksu, gençlerin isteklerine kulak veriyor. Köyde bulunan gençlerin aktif olarak çalışma hayatına katılması ve hayallerini gerçekleştirmesi için çalışmalar yapıyor. Projeleri arasında gençleri bilim ve teknoloji ile buluşturmak da var. Üreten ve sürekli çalışan gençlik için MHP Erfelek muhtar adayı Gökhan Göksu projeler üretiyor. Eğer ki Erfelek muhtarı olursa gençlere şu konularda destek olacağını söylüyor.
Ücretsiz internet
Veri bilim merkezi
Teknolojik çalışmalar için gerekli destek
Ücretsiz internet kafe
Gençlerin yeteneklerini göstereceği konularda destek
Bunlar gençler için düşündüklerinin sadece bir kısmı. Bölgede spor faaliyetleri ve kişisel gelişim için de gençlere uygun ortam hazırlamayı vaat ediyor. Geleceğin gençler ile daha da güzelleşeceğini savunduğundan onları destekleyecek projeleri var. Kadınların sosyalleşmesi ve eğitim alması için belediyeler ile ortak çalışma yürütmeyi planlıyor. Kurslar ve eğitim merkezleri ile hareket edip kadınların evden çalışarak gelir kazanması için de projeleri var.
MHP Erfelek muhtar adayı Gökhan Göksu kadın, erkek, genç, yaşlı, çocuk için ayrı projeler geliştirdi. Bu projelerin hepsi bölge halkına en iyi şekilde hizmet edecektir. Gerçekleşmesi ve Erfelek’te gelişimin fitilinin ateşlenmesi için oyunuzu kullanın. Erfelek Gökhan Göksu ile hak ettiği değeri görecektir. Daha iyi şartlarda yaşamak ve birlikte kalkınmak için MHP Erfelek muhtar adayını destekleyebilirsiniz.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder