adscode
adscode
adscode

Erfelek Muhtar Adayı Gökhan Göksu Esnaflarla Buluştu

MHP Erfelek muhtar adayı Gökhan Göksu esnaflar ile buluşup çay içti

Erfelek Muhtar Adayı Gökhan Göksu Esnaflarla Buluştu

Erfelek esnafının sorunlarından yakından ilgilendi. Esnafın uzun süredir civar bölgede gördüğü sorunlar ele alındı. Bölgede dükkanlarda hareketliliğin nasıl sağlanacağına dair Gökhan Göksu projelerini paylaştı. Ücretsiz internet ile esnafın e-ticaret atılımlarını destekleyeceğini duyurdu. Bunlar dışında bölgenin kalkınması için karşılıklı olarak neler yapılabileceği üzerinde konuşuldu. Esnafların faaliyet gösterdiği alanları nasıl daha canlı hale getireceğinden bahsetti.
MHP Erfelek muhtar adayı Gökhan Göksu, esnaflara, gençlere, çocuklara ve kadınlara ayrı önem veriyor. Projelerinin büyük kısmında esnaflara yardımcı olacak çalışmalardan bahsetti. Vatandaşların fayda sağlayacağı ve kendini geliştirecekleri sayısız projesi var. Bunlardan bir kısmı için daha MHP Erfelek muhtar adayı iken çalışmalar yaptı. Erfelek muhtarı Gökhan Göksu olduğunda şu vaatleri var.
Esnaflar dilediği zaman muhtara erişip sorunlarını anlatabilecek.
Esnaf odaları ile esnafın iç içe Erfelek’i birlikte kalkındıracak projeleri var.
Devlet kurumlarından esnafı rahatlatacak projeler talep edecek.
Esnafın zor ekonomik koşullarda birlikte hareket etmesi için çalışmalar yapacak.
Esnafın e-ticaret siteleri ile yarışabilmesi için eğitim çalışmaları ve ücretsiz internet sağlanacak.
Ücretsiz internet desteği sağlayacak. Böylece her esnaf telefonun ucundan e-ticaret siparişlerini alıp hizmetlerini yönetebilecek. Ekonomik olarak esnaf şuan ki konumundan çok daha iyi yerlere gelecek. İnternet ve sanal mağaza çalışmaları için veri desteği sağlanacak.
Ücretsiz internet kafeler ile gençlerin kendi işini kurmasını destekleyecek. Gençlerin de üretmesini sağlayacak.
Erfelek’i tanıttıkça esnaf, halk ve Erfelek de gelişecek.
Erfelek esnafının güzel yemeklerini tüm Türkiye’nin tanıması için çalışmalar yapacak. Sosyal medya platformları üzerinden tanıtımlar artırılarak bölgeye ziyaretçi çekilecek. Turist ve ziyaretçi sayısı arttıkça bölge de kalkınacak.
Gençler ve çocuklar için veri bilim merkezi kuracak. Bu merkezde çocuklar rahatça çalışma yapıp teknolojiyi yakından takip edebilecek.
Teknolojik atılımları destekleyecek çalışmaları olacak. Projeleri olan gençlerin ve okulların çalışmalarını duyurması için Gökhan Göksu ile görüşmesi yeterli olacak. Muhtar adayı Gökhan Göksu gerekirse fon kaynaklarını kendisi araştırıp gençlerin projelerini geliştirmesini sağlayacak.
Avrupa Birliği kapsamında projeler ile gençleri teşvik edecek. Kurumlar ile görüşüp çeşitli teknolojik atılımlara gençlerin ve öğrencilerin katılması sağlanacak.
Veri bilim merkezi sürekli olarak gelişecek ve kendini yenileyecek. Bilim merkezinin gelişmesi için kaynaklardan sürekli beslenmesi sağlanacak. Herkes artık bilgiye çok daha çabuk ulaşabilecek.
Ücretsiz internet kafede gençler ve çocuklar projeler araştırıp üretebilecek. Erfelek artık gelişmiş bölgeler arasında olacak.
Sosyal desteğe ihtiyacı olanlar tespit edilip yardımcı olmak için çalışmalar yapılacak.
Kadınların sosyalleşmesi ve kendini geliştirmesi için kurs merkezleri açılacak. Kadınların ev ekonomisine yardımcı olmasını sağlayacak projeler üretip desteklenecek.
Erfelek muhtar adayı Gökhan Göksu ile bölgeyi daha da güzelleştirmek için siz de bize katılın.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder