adscode
adscode
adscode

Erol Bulut'tan Jackson Muleka hamlesi

Tüm Spor - Erol Bulut'un çalıştırdığı Cardiff City, Süper Lig devi Beşiktaş'ın golcüsü Jackson Muleka'ya talip oldu.

Erol Bulut'tan Jackson Muleka hamlesi

Teknik direktör Erol Bulut'un çalıştırdığı Championship ekiplerinden Cardiff City, transferde sürpriz bir hamleye hazırlanıyor.

Erol Bulut, Jackson Muleka'yı istiyor

Yaz transfer döneminin kapanacağı 30 Ağustos tarihine kadar forvet transferi yapmak için çaba sarf eden Cardiff City'te gündeme Süper Lig devinin golcüsü girdi. Darren Witcoop'un geçtiği habere göre forvet için 2 aday belirleyen Erol Bulut'un istediği isimlerden biri de Jackson Muleka.

Victor Edvardsen adaylar arasında

Haberde Cardiff City'nin diğer adayının Go Ahead Eagles forması giyen Victor Edvardsen olduğu vurgulandı. Jackson Muleka'nın çok yönlü oyunu, hızı ve gücünün Cardiff City'yi hatırı sayılır bir bonservis bedeli ödemeye ikna edebileceği aktarıldı. Erol Bulut'un oyun tarzına uygunluğu sebebiyle ikili arasında Muleka'nın daha iyi bir seçenek olduğunun altı çizildi.

Muleka'ya Suudi Arabistan'dan da telkifler var

Her iki forvetin de üretken olduğu ancak Muleka'nın hareketliliği ve hızının Championship'te gerçek bir tehdit olacağından bahsedildi. Beşiktaş'ın transfer görüşmeleri yapmak adına izin verdiği Jackson Muleka'nın adı Suudi Arabistan ekipleriyle de anılıyor.

Beşiktaş 3 yıl daha sözleşmesi olan 24 yaşındaki Muleka'nın bonservisi için Standard Liege'e 3.35 milyon euro ödemişti.
 

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder