adscode
adscode
adscode

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Cinayetiyle İlgili Şok Beyanlar Mahkemede!

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin mahkemede eşi ve kardeşlerinden şok açıklamalar!

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Cinayetiyle İlgili Şok Beyanlar Mahkemede!

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin mahkemede eşi ve kardeşlerinden şok açıklamalar geldi. Ateş'in eşi Ayşe Ateş, mahkemede yaptığı açıklamada, eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu kişiler hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Eşinin tehditler aldığını ve öldürülmek istendiğini söyleyen Ayşe Ateş, suç örgütüne karşı adalet istediklerini belirtti. Eşi ve kendisinin FETÖ mensubu olduğuna dair yapılan iddiaları da reddeden Ateş, adaletin yerini bulmasını talep etti.

Sinan Ateş'in kardeşi Selma Kazanç ve Sevda Ateş Yörükoğlu da benzer şekilde açıklamalarda bulunarak adalet istediklerini ve katillerin hesap vermesini istediklerini belirtti. Mahkeme sürecinde daha fazla detayın ortaya çıkmasını ve adaletin sağlanmasını talep eden Ateş ailesinin açıklamaları mahkemede büyük yankı uyandırdı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin