adscode
adscode
adscode

Etimesgut Belediyesi 15 Temmuz Etkinliği Düzenlememe Kararı Aldı

Erdal Beşikçioğlu yönetimindeki Etimesgut Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişimini anmak için herhangi bir etkinlik düzenlememe kararı aldı. Vatandaşlar ise bu karara tepki göstererek ilçede afişler astı.

Etimesgut Belediyesi 15 Temmuz Etkinliği Düzenlememe Kararı Aldı

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti. Milletin iradesine göz dikmeye çalışan cuntacılara karşı kahramanlık gösteren Türk milleti, o günü hala unutmuş değil.

Ülkenin dört bir yanında 15 Temmuz etkinlikleri düzenlenirken, CHP'li Erdal Beşikçioğlu'nun başkanlığındaki Etimesgut Belediyesi, tasarruf önlemleri bahanesiyle hiçbir etkinlik düzenlememe kararı aldı. Bu karara tepki gösteren vatandaşlar, ilçenin birçok noktasına 15 Temmuz şehitlerini anan afişler astı. Afişlerde, "Etimesgut Belediyesi 15 Temmuz'u unutsa da biz unutmayacağız, şehitlerimizin emanetinden tasarruf edilmez" yazıyordu. Şehitlerimizin andı ve hatırası her zaman canlı tutulmalıdır. Etimesgut Belediyesi'nin bu duyarsız tutumu vatandaşlar arasında büyük bir tepki uyandırdı. 15 Temmuz'un anısını yaşatmak ve birlikte hatırlamak, ülkenin birlik ve beraberliğini pekiştirmek adına önemlidir. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin