adscode
adscode
adscode

EURO 2024'te İsviçre ve İtalya Karşı Karşıya Geliyor

Almanya'da düzenlenen EURO 2024 turnuvasında İsviçre ile İtalya son 16 turunda karşı karşıya geliyor. Maç öncesinde takımların performansları ve muhtemel 11'leri merak konusu.

EURO 2024'te İsviçre ve İtalya Karşı Karşıya Geliyor

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) son 16 turu maçlarında heyecan başlıyor. EURO 2024'te İsviçre ile İtalya ilk çeyrek final bileti için sahaya çıkıyor. Son 16 turunda oynanacak bu karşılaşma, Almanya'nın başkenti Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek. Polonyalı hakem Szymon Marciniak'ın yöneteceği maç, TSİ 19. 00'da başlayacak ve TRT 1 / Tabii kanalından canlı yayınlanacak. İsviçre ve İtalya tarihlerinde 62. kez karşı karşıya gelecekler. İtalya, son 31 yıldır İsviçre'ye karşı kaybetmedi. İki takım arasındaki son 6 maçın 5'i berabere bitti. İsviçre'nin grup maçlarında 5 puanla ikinci olurken, İtalya ise 4 puanla tur atladı. Maç öncesinde her iki takımda birer sarı kart cezalısı bulunuyor.

İsviçre'nin muhtemel 11'i: Sommer, Schar, Akanji, Rodriguez, Stergiou, Xhaka, Freuler, Aebischer, Ndoye, Embolo, Vargas. İtalya'nın muhtemel 11'i: Donnarumma, Darmian, Mancini, Bastoni, Di Lorenzo, Barella, Jorginho, Cristante, Dimarco, Scamacca, Chiesa.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder