adscode
adscode
adscode

EURO 2024 Yarı Finalinde Hollanda ve İngiltere Kozlarını Paylaşacak

EURO 2024 yarı finalinde Hollanda ile İngiltere finale yükselmek için karşı karşıya gelecek. Maç BVB Dortmund Stadı'nda ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

EURO 2024 Yarı Finalinde Hollanda ve İngiltere Kozlarını Paylaşacak

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ikinci yarı final maçında yarın Hollanda ile İngiltere finale yükselmek için kozlarını paylaşacak. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te ikinci finalist yarın belli olacak. Karşılaşma BVB Dortmund Stadı'nda (TSİ) 22. 00'de başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Hakem Felix Zwayer'in yöneteceği mücadelede Hollanda, Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Schouten, Simons, Reijnders, Malen, Depay, Gakpo onbiriyle sahaya çıkacak. İngiltere ise Pickford, Walker, Stones, Guehi, Saka, Mainoo, Rice, Shaw, Bellingham, Foden, Kane ilk 11'iyle maça başlayacak. Hollanda, turnuvada şimdiye kadar 9 gol atarken, İngiltere ise 5 gol bulabildi. Hollanda'nın 6. kez yarı finale yükseldiği turnuvada, İngiltere ise 4. kez bu aşamaya geldi. Maçın kazananı, bugünkü İspanya-Fransa mücadelesinin galibiyle 14 Temmuz'da Berlin'de şampiyonluk için karşılaşacak. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder