adscode
adscode
adscode

EURO2024'de Romanya ile Hollanda karşılaşıyor

EURO2024 son 16 turunda Romanya ile Hollanda, Münih Futbol Arena'da karşı karşıya geliyor. Maç TSİ 19.00'da başlayacak. Detaylar haberimizde.

EURO2024'de Romanya ile Hollanda karşılaşıyor

EURO2024 turnuvasında son 16 turu heyecanı devam ediyor. Bu turda Romanya ile Hollanda karşı karşıya gelecek. Münih Futbol Arena'da TSİ 19. 00'da başlayacak olan mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonundan hakem Felix Zwayer yönetecek. Zwayer'in yardımcılıklarını Stefan Lupp ile Marco Achmüller üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Daniel Siebert olacak. Tek maç üzerinden oynanacak olan son 16 tur müsabakasını kazanan takım, adını çeyrek finale yazdıracak. Tur atlayacak takım, çeyrek finalde Avusturya-Türkiye eşleşmesini geçecek ekiple karşılaşacak. Romanya'da cezalı oyuncu Nicusor Bancu'nun mücadelede forma giyemeyeceği açıklandı. Hollanda ise Jerdy Schouten ve Joey Veerman'ın sarı kart ceza sınırında bulunduğunu belirtti. Romanya grup lideri olarak son 16 turuna yükselirken, Hollanda en iyi 4 grup üçüncüsü arasına girerek turu geçmeyi başardı. İki takım arasındaki rekabette Hollanda'nın ciddi üstünlük kurduğu görülüyor. Mücadele öncesinde Romanya'da Türkiye'den tanıdık 4 oyuncunun forma giydiği belirtildi. Florin Nita, Deian Sorescu, Denis Draguş ve Alexandru Cicaldau'nun milli takım için ter döktüğü ifade edildi.

Romanya - Hollanda maçının muhtemel 11'leri ise şu şekilde:ROMANYA: Nita, Ratiu, Dragușin, Burca, Sorescu, Marius Marin, Razvan Marin, Stanciu, Man, Mihaila, DragușHOLLANDA: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Schouten, Simons, Reijnders, Frimpong, Depay, GakpoMaçın oynanacağı stat Münih Futbol Arena olacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder