adscode
adscode
adscode

EURO2024 Yarı Final Heyecanı: Hollanda İngiltere Maçı Bugün!

EURO2024 yarı final maçında Hollanda ile İngiltere kozlarını paylaşacak. Maç bugün oynanacak ve TRT 1 frekans bilgileri araştırılıyor.

EURO2024 Yarı Final Heyecanı: Hollanda İngiltere Maçı Bugün!

EURO2024 yarı final heyecanı dorukta! Hollanda ile İngiltere final biletini almak için kıyasıya rekabete girecek. İki takımın da ilk 11'leri merak edilirken maç bugün mü sorusu araştırılıyor. Hollanda İngiltere maçı 10 Temmuz Çarşamba günü saat 22. 00'de oynanacak. Fenerbahçe Hajduk Split maçını şifresiz izlemek isteyenler için de araştırmalar devam ediyor. Ancak bugün akşam oynanacak olan EURO2024 yarı final maçı büyük ilgi görüyor. Hollanda ve İngiltere toplamda 22 kez karşı karşıya geldi ve bugünkü maçla birlikte bu sayı 23'e çıkacak. Hollanda 7, İngiltere ise 6 galibiyet elde etti. TRT 1 frekans bilgileri de araştırma yapılan konular arasında.

EURO2024 maçlarını canlı takip etmek isteyenler için Türksat 4A uydusundan TRT 1 frekans bilgileri şu şekilde: Frekans: 11794, Polarizasyon: Dikey, Sembol Oranı: 30000, FEC: 3/4. Muhemel 11'ler ise şu şekilde:Hollanda: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Schouten, Simons, Reijnders, Malen, Depay, Gakpo. İngiltere: Pickford, Walker, Stones, Guehi, Saka, Mainoo, Rice, Shaw, Bellingham, Foden, Kane. Yarı final heyecanı başladı, futbol tutkunları için unutulmaz bir maç olacak gibi görünüyor!.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder