adscode
adscode
adscode

Ev Güvenliği İçin Uzmanından Öneriler

Uzman hırsız Jenny Radcliffe, ev sahiplerinin kaçınması gereken altı şeyi sıraladı ve ev güvenliği konusunda önemli ipuçları verdi.

Ev Güvenliği İçin Uzmanından Öneriler

İngiltere’nin liman kenti Liverpool’da büyüyen Jenny Radcliffe, gençliğinde sadece eğlence için gizlice kamusal alanlara girdiğini ancak şimdi kendini bir profesyonel hırsız olarak tanımlıyor. Radcliffe, ev sahiplerinin kaçınması gereken altı şeyi sıralayarak ev güvenliği konusunda önemli ipuçları verdi.

Sosyal medyada çok fazla paylaşım yapmamak, güvenlik kamerası sistemini kontrol etmek, etrafta merdiven, basamak gibi eşyalar bırakmamak, yedek anahtarları tanımadan komşuya vermemek, basit önlemleri unutmamak ve evin etrafında hırsızın saklanabileceği çalılar bulundurmamak, ev güvenliği için önemli adımlar olarak öne çıkıyor. Radcliffe, evdeymiş gibi görünmek için ışıkların zamanlayıcıya bağlanmasının ve panjurların kapalı bırakılmamasının önemli olduğunu vurguluyor. Ev güvenliği konusunda dikkatli olmanın ve basit önlemleri almanın, hırsızların işini zorlaştıracağını belirtiyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder