adscode
adscode
adscode

Exxen Spor Tek Maç Satın Alınabilir mi? Güncel Abonelik Fiyatları ve İptal İşlemleri

Exxen platformunda tek maç satın alınması mümkün mü? Exxen abonelik fiyatları ve iptal işlemleri hakkında detaylı bilgiler.

Exxen Spor Tek Maç Satın Alınabilir mi? Güncel Abonelik Fiyatları ve İptal İşlemleri

Exxen Spor tek maç satın alınıp alınmayacağı arama motorlarında sorgulanıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını Exxen platformundan şifreli bir şekilde izlenecek olması akıllara, "Exxen abonelik nasıl olur, güncel fiyatlar neler, tek maç satın alınabiliyormu?" gibi sorularını getirdi. İşte Exxen güncel abonelik fiyatları ve daha fazlası. Exxen platformunda tek maç satın almak mümkün değildir. Exxen Spor abone olacaklara reklamlı ya da reklamsız olarak iki farklı paket seçeneği sunuyor. Exxen'e üye olmak isteyenler "https://www. exxen.

com/tr" internet adresinden Ad Soyad ve E-posta bilgilerinizi girdikten sonra sağ tarafta yer alan "Abone Ol" kutusuna basıp gerekli işlemlerin ardından kaydınızı oluşturabilirsiniz. İşte Exxen güncel abonelik fiyatları;- Reklamlı Aylık Paket: 160. 90 TL- Reklamsız Aylık Paket: 223. 90 TL- Reklamlı Aylık Paket (Exxen + ExxenSpor): 327,90 TL- Reklamsız Aylık Paket (Exxen + ExxenSpor): 390. 90 TLExxen 1 aylık abonelik fiyatları reklamlı olarak 160. 90 TL, reklamsız olarak 223. 90 TL'dir. ExxenSpor için aylık paketler ise reklamlı olarak 160,90 TL, reklamsız olarak 223. 90 TL olarak belirlenmiştir. Exxen üyelik iptal işlemi için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;- Tarayıcınızdan www. exxen. com adresine giriş yapınız. - Hesap ve Ayarlar bölümünü açınız. - Abonelik Bilgilerim bölümüne gidiniz. - Abonelik Durumu altında yer alan "Aboneliğimi İptal Et" butonuna tıklayarak iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder