adscode
adscode
adscode

Ezgi Nur B. adlı suç makinesi polis tarafından yakalandı

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 60 suç kaydı bulunan Ezgi Nur B.'yi Ankara Yolu'nda yakalayarak gözaltına aldı

Ezgi Nur B. adlı suç makinesi polis tarafından yakalandı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri, suç ve suçluyla mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Son olarak Esenevler Mahallesi Ankara Yolu üzerinde çalışmalarını sürdüren ekipler, şüphelendiği bir kadın şahsı durdurdu. Kadının kimlik kontrolü sonucunda 60 suç kaydı bulunan Ezgi Nur B. (24) olduğu ortaya çıktı. Ezgi Nur B. 'nin 18 farklı dosyadan toplamda 35 yıl 8 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirlendi. Gözaltına alınan Ezgi Nur B. , Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne getirildi. Burada işlemleri tamamlandıktan sonra Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi. Ezgi Nur B.

'nin suçları arasında 'bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık', 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'mala zarar verme' gibi suçlar bulunuyor. Polis ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucunda Ezgi Nur B. 'nin Bursa, Kütahya, Bilecik, Yalova, İstanbul, Düzce ve Kocaeli illerinde evlere girerek hırsızlık yaptığını tespit ettiler. Ezgi Nur B. hakkında hırsızlık ve benzeri suçlardan işlem yapılmaya devam ediyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin