adscode
adscode
adscode

Fatih Altaylıdan Ümit Özdağa çok sert kibir yanıtı 'Telefonum bundan sonra size kapalıdır bloklusunuz

Habertürk TV'nin Zafer Partisi'ne ve kendisine ambargo uyguladığını iddia eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a köşesinden yanıt verdi

Fatih Altaylıdan Ümit Özdağa çok sert kibir yanıtı 'Telefonum bundan sonra size kapalıdır bloklusunuz

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Habertürk TV'nin Zafer Partisi'ne ve kendisine ambargo uyguladığını iddia eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a köşesinden yanıt verdi. Özdağ'ın kendisini aradığını belirten Altaylı, Zafer Partisi lideri için "Giderek kabaran egonuz belli ki görüşünüzü bozmuş. Bilesiniz ki, her aradığınızda açılan telefonum da bundan sonra size kapalıdır. Bloklusunuz" ifadelerini kullandı.

Gazeteci ve Habertürk yazarı Fatih Altaylı, önceki gün yazısında Muharrem İnce ve Ümit Özdağ'ın iktidar yerine muhalefete yüklendiğini, hedef tahtasına sadece muhalefet liderlerini koyduğunu ifade etmişti.

'AMBARGO' POLEMİĞİ
Altaylı, Özdağ için "Kendisini siyaseten var eden en önemli söylem olan mülteci sorununu bile artık gündemden çıkardı" demişti.

Özdağ da Altaylı'ya yanıt verirken, "Keşke Habertürk TV Ümit Özdağ ve Zafer Partisi’ne ambargo uygulamasaydı da Zafer Partisi’nin politikalarını bana sorsaydı. Ben TV’de kendisine cevap verseydim. O zaman tahmin yürütmek zorunda kalmazdı" ifadesini kullanmıştı.

ALTAYLI'DAN ÖZDAĞ'A: BLOKLUSUNUZ
Altaylı, bugünkü yazısında ise Ümit Özdağ'ın kendisini aradığını ve aralarında geçen diyaloğu anlattı.

Yazısında Özdağ'a bir kez daha yanıt veren Altaylı, "Bakın Sayın Özdağ. Bahsettiğiniz kibir sizin aynada gördüğünüz kibirdir. Giderek kabaran egonuz belli ki, görüşünüzü bozmuş" dedi, şu sözleri kullandı:

"Bilesiniz ki, her aradığınızda açılan telefonum da bundan sonra size kapalıdır. Bloklusunuz."

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder